Saturday, 6 July 2013

Miss bLog, Miss Me!

**Dengan lafaz bismillah, ku mulakan bicara**

assalamualaikum..
oke, dah lama sangat-sangat ainul tinggalkan blog ni... 
"atototo... sian... sedih ye kena tinggal?." haha. 


sekarang ni, walaupun balik asrama tetap tak ada masa nak update, kongsi-kongsi citer dengan you all. 
sorry sangat-sangat. tahun ni ainul ambil SPM..so, tolong la paham. :)

tapikan, kamu mesti RINDU saya.. kan kan kan? ngaku je la. haha.
perasan 

kemungkinan ni last ainul update citer untuk blog ni sehingga la lepas SPM tamat.
sebelum SPM tak boleh la nak berseronok sangat. sebab ainul takut lepas SPM nanti menyesal tak sudah. 

so, ainul nak ambil kesempatan disini untuk memohon maaf kepada semua rakan blog.
tolong maafkan ainul ye? 
doakan kebaikan buat ainul.
and sori blog.
SELAMAT BERPUASA di bulan RAMADHAN.
moga mendapat redha Allah, kena ada sifat TAMAK untuk kutip PAHALA dibulan RAMADHAN ni..
 ingat tau!!!
http://1.bp.blogspot.com/-1A0-Wld88vg/USrFk5i-LXI/AAAAAAAAA0s/sPKtAZ5ZMPk/s320/Tumpu+sepenuh+perhatian.jpg
may ALLAH bless you. ^_^

Assalamualaikum.. 

1 comment :

  1. okayyyyyyyyyyy . buat Esssspieeeeeemmmmmm Elok elok :D

    ReplyDelete